Registratie Belgian Barbie Jeep Race

CREER JE TEAM – CREER JE BARBIE JEEP

Schrijf jezelf of jouw team in voor de Belgian Barbie JEEP RACE 2022

Schrijf jezelf of jouw team in voor de Belgian Barbie JEEP RACE 2022
We willen dit jaar innoveren door een heel leuk en uniek amerikaans concept te importeren: een Barbie Jeep Race! Het concept is eigenlijk heel eenvoudig en ludiek, en speciaal ontwikkeld voor het gedeelte kind en redneck dat in elke jeeper zijn achterhoofd zit.

Sinds +- 2010 racen in de Verenigde Staten, meestal stevige mannen, met opzet rotsachtige heuvels, ravijnen en berghellingen af ​​in speelgoed op wielen voor kleine meisjes. het doel is om zo snel mogelijk het einde van een afdaling te bereiken zonder al te veel schade aan het voertuig of de bestuurder!

Ondertussen worden deze ultralichte en goedkope wedstrijdvoertuigen steeds vaker aangepast met een langere wielbasis, grotere banden en betere stoelen. Maar eigenlijk blijven het Barbie-jeeps gemaakt door Mattel.

« Het is een wilde rit om met deze speelgoedauto’s te racen », zegt Matt Myrick, de meest succesvolle Extreme Barbie Jeep Races-kampioen tot nu toe, met drie kampioenschapsoverwinningen. “De blauwe plekken zijn tijdelijk. De eerste plaats is voor altijd. 

Ben jij een echte man? ééntje die de volgende Extreme Barbie Jeep Race aangaat?

Wat is het principe?

Grijp een kindervoertuig met aandrijving, breek het aandrijftandwiel af en ga met ons mee naar een steile heuvel en hou je stevig vast om de heuvel af te dalen en probeer de snelste te zijn.

Het is niet bevestigd, maar het vermoeden bestaat dat een paar diepbedroefde kleine meisjes nog steeds op zoek zijn naar hun roze en paarse speelgoedjeeps…

INSCHRIJVING

Om aan deze activiteit deel te nemen, moet je je eigen Barbie Jeep (of een ander speelgoedje met wielen) en je eigen veiligheidsuitrusting hebben: helm (verplicht) , kniebeschermers, elleboogbeschermers (aanbevolen).

Het lijkt erop dat Extreme Barbie Jeep Racing, dat te zien was op ESPN, geloof het of niet, is ontstaan ​​in Morris Mountain ORV Park in Heflin, Alabama. Het is niet duidelijk of er alcohol in het spel was of dat iemand een weddenschap heeft verloren. Maar sinds 2010 wordt het jaarlijkse evenement gesponsord door Busted Knuckle Film, een in Jasper gevestigd bedrijf voor extreme motorsportkleding en video, en zijn er identieke wedstrijden op een paar andere locaties. We willen laten zien dat ook wij, kleine Belgen, in België net zo gek kunnen zijn als in de States

%d blogueurs aiment cette page :